Rioolservice » Camera-inspectie

Riool verstopt? Vraag een camera inspectie aan!

Camera inspectie

Het doel van een camera inspectie

Een riool inspectie is noodzakelijk wanneer je een terugkeerende riool verstopping, afvoer verstopping of een rioolstank heeft en niet precies weet wat de oorzaak van de verstopping is. Dan komt een camera inspectie goed van pas, wij kunnen na een grondige reiniging van u riolering, alles goed zien met onze moderne camera. Met de informatie die we krijgen door te kijken na de verstopping kunnen we de juiste ontstop methode uitvoeren.

Werkwijze camera inspectie

Na dat wij een duidelijke camera inspectie hebben kunnen verrichten, en de verstopping hebben kunnen detecteren. Dan kunnen wij een effectieve en snelle oplossing aanbieden zodat de verstopping minder of helemaal niet meer voorkomt. De werkwijze die wij gebruiken is dat wij als eerst een inspectie doen na een grondige riolering reiniging (indien nodig). Na de rioolinspectie maken wij een rapportage van het mogelijke oorzaak van de verstopping en leggen het aan u uit, ook geven wij advies hoe u de verstopping kunt voorkomen door de hulp van rioolinspectie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een camera inspectie via 085-401 345 2 of vul onze contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact me u op.

Riool detectie

Wij kunnen met geavanceerde apparatuur uw rioolstelsel opnieuw in kaart brengen. Dit helpt u een hoop moeite en veel onnodig breekwerk te voorkomen. Met dezelfde methode kunnen wij verzamelputten, Septic tanks en bezinkputten opsporen en in kaartbrengen. Hierdoor kunt u onnodig graafwerk voorkomen.

Camera inspectie Riool inspectie

Contact gegevens

24 uur Service

Flevoland: 036-879 530 3
Utrecht: 030-7113341
Gelderland: 085-401 345 2
Noord-Holland: 020-7173489
Overige: 085-401 345 2

Waarom een camera inspectie?

Een camera inspectie is handig als u een herhalende verstopping heeft of een rioolstank ruikt en de oorzaak hiervan wilt achterhalen. Dan kunnen wij met behulp van een camera inspectie alles duidelijk zien. Op die manier kunnen wij ook een antwoord op u vraag geven.

RVS Rioolservice voordelen:

* Geen voorrijkosten
* 100% Garantie op onze riool ontstop service`s.
* Wij zijn altijd snel om u ontstopping te verhelpen!
* Prijs opgave voor het riool ontstoppen krijgt u vooraf.
* Vakkundige en ervaren loodgieters.